Wednesday, March 3, 2010

Svigermor surfer ikke.....

........det gjør ikke din heller for den saks skyld. Men her på Big Island er linken mellom svigermødre og surfebrett særdeles tydelig, begge er henvist til den luftige økonomiklassen bakerst på doningen.
Halve Hawaii kjører pickup, den andre halvparten kjører biler, der bare servicen koster mer enn sportsbilen min hjemme... (å skubbe biler i gang kan vel klassifiseres som en sport?) Men i alle fall, pickupene er et must her, hvorfor styre med lastebøyler, tau, bakseter, barneseter og hundebur? Få dem på planet! Vil du ha ekstrautstyr, kjøper du et bærbart svigermorsete, og kommer hun til kaffe, lemper du det bare over hekken og inn i hagen.Dette er den rimelige varianten, passer for dem som fremdeles befinner seg i de lavere hagemøbeldivisjoner. Her kan du slippe fra det med 19 kr. om du går for en stol fra Sengetøylageret på slutten av sesongen. I elitedivisjonen kommer plasten i brune fletter, men effekten er den samme. Cockpiten blir ryddig og oversiktlig, kjemisk fri for selvutnevnte andrepiloter, besværlige brett, barn og bestemødre.


Buckle up, står det med pedagogisk passe mellomrom langs highwayen. Nå kommer ikke pickupene med belter bak i, så det er fysisk umulig å leve lovlig. På den andre siden blir det ulovlige livet kanskje ikke så langt. Ikke trenger det å bli ensomt heller... pick-me-up?

No comments:

Post a Comment