Saturday, March 13, 2010

Bunny M...

Påsken er snart over over here. To dager etter Valentinsdag var de røde og rosa avdelingene i supermarkedene blitt lysegrønne, snickersen var blitt lysegrønn og lilla og M & M`en kom med med små petterspretter/bunnies utenpå. Og nå er påsken på salg! Og det er kanskje like greit, påsken her er en parentes, over på en snipp snare.

Påskepressset kommer vel ikke noe særlig tidligere her enn hjemme, dere har sikkert hatt søte påskepølser i to måneder. Så snart Nidar strippet plasten av julerestansen.... Her nede er det Ole Brum for alle pengene, nissene holder stand. Denne bunchen og buddhaen står og blomstrer i en butikk nede i byen midt i mars:

Hjemme er det omvendt, der er det jul tre måneder på forhånd. På byens største senter for kubbelys, servietter, griller, duker puter, kokebøker, støvler, kjeks, fotballer, gløgg, lekehytter........ og ja, de har visst planter også, .....har de lagt ut nissene i september de siste årene. Sist gang vi laget en reportasje på førjulssalget, var det 20 grader pluss og englene dalte ned i skjul for å få litt skygge. - Hvorfor har dere satt adventsstakene ved siden av gassgrillene, det ser jo litt sært ut? - Vi må begynne så tidlig for å rekke å få ut alle varene. Sweet! Sorry to say, men mot dumhet kjemper selv gudene forgjeves.

No comments:

Post a Comment