Wednesday, March 10, 2010

Et hundeliv......
Hundelivet er ikke det verste man har på Hawaii..... Bikkjene går svigermødrene en høy gang i å okkupere de beste setene. I følge en privat høyst uvitenskapelig statistikk har hver tredje truck en Trofast baki. Valper selges over disk på markedet, mens må kattene slåss for å berge skinnet for egen pote.

Livet vårt hjemme er som en film! ( Den lange reisen hjem 1, 2 og 3) Eldstemann har katt, guttunge nummer to har hund og jentungen har kattunge. Et av dyrene er til enhver tid ute på den lange reisen, med påfølgende manngard, gråt og tenners gnissel.

Jentungen er overbevist om at hunder er enkelt møblert, ......søte, men ikke noe å satse på for et livslangt forhold. Den tre kilos søte saken med fotside ører er et tydelig eksempel på det, mener hun. Jakthundinstinktet fulgte med på kjøpet, men det må være dårlig kontakt i koblingen, det er ikke alltid det slår inn. - Overgi deg eller dø, snerrer den lille snuppa rett i snuten på schäfere, mens store skumle menn blir tatt i mot med åpne labber. Hun hadde solgt både kroppen sin, hus og heim for et klapp på magen. Den gråhårede saktmodige mora til naboen derimot blir klassifisert som livsfarlig, og blir umiddelbart angrepet og filleristet i buksebeinene.
Hva jeg liker best, hund eller katt? Det ser du vel?

No comments:

Post a Comment