Monday, March 22, 2010

Koselige kalorier.........
Overvekt II

Ferieflesket blir nok et kort kapittel, bare en liten parentes rundt livets livlinje. Men molekylstrukturen min, som til forveksling ble lik den i tunfisk og papaya etter den første måneden, har nå antatt nye formasjoner, med forgreininger til det amerikanske kjøkken. Nøkternt er det vel ikke, men naturlig! Her en dagen fikk vi blekksprut, og den svømte fremdeles. Riktignok i fett, men dog.....godt! Og har du smakt Slopppy Joe? Hamburger, der burgeren kommer i sine naturlige bestanddeler, en flytende saftig fleskefisjon i brød. Og mudpie? Pai med is, servert på ett felles fat med en skje per snute..... koselige kalorier som smyger seg rundt kroppen og fyller ut alle skarpe kanter, og skaper frodige formfullendte feriekropper.

Noe av den utenomkroppslige overvekten er forresten frankert og forsvunnet. Har du tilknytning til Førland skule, vennligst rykk tilbake til start eller gå direkte i mål.

Jeg sendte nemlig mesteparten av de norske skulebøkene hjem for to uker siden. Ungene har overraskende nok ikke merket det ennå.... Jeg merket ikke så mye til det jeg heller. USPS, United States Postal Service, tar under halve prisen over Atlanteren på veg nordover. Det tar to uker begge veger, ei god uke over Boknafjorden og ei lita uke på de siste 11.500 kilometrene. Et poststudium!

No comments:

Post a Comment