Monday, March 22, 2010

And pigs can fly!
Mikael Makai, min makalause, one-of-a-kind guttunge har klart det igjen. En nestor i nestenulykker, gutten med gullbuksene og ni liv, med sans for høyder. Mens andre småunger satt i sandkassen, satt Nøtteliten i toppen av det høyeste treet og ropte på sin jordnære storebror. "Small forward" er ikke noe for ham, i en basketball session nylig kastet han fra seg nøkkel og id-kort i et baklengs straffekast og plasserte det perfekt på en drager oppunder taket. Ikke noe problem! Med stige, pinner og livet som innsats ble gutten igjen en nøkkelperson.
Noe av det beste med den tropiske timeouten er å være tenåringsmor 24/7. Kvalitetstid i bøtter og spann...... eller nei forresten, ikke det korrekte k-ordet nå igjen, vår kollektive plasterlapp på karrieresårene vi alle har på våre ømme tær. Best jeg kommer meg ut av minefeltet i en fart!
Tilbake til toppen av næringskjeden, - tenåringene. Akkurat nå har vi to ekstra her inne... og får festlig forfriskende frasering fra de skråsikre. Om det kinesiske motebildet f.eks. - Kineserane går med boksene långt øve navlen. Dei lage alt det nya me går me, men sjøl går de kledd i det me ikkje ville ha lengre for merr enn tjue år siden! Om hunder med bråstopp i snuten: boksera e ganske søte, men eg fatta ikkje koffor! Om aldrende analoge foreldre som tror de er ganske oppdaterte: And pigs can fly!

No comments:

Post a Comment