Saturday, March 6, 2010

Snack attack......

Det er lørdagskveld, tid for m&m, metamorfose. Grunnet inntak av x antall M&M, supplert med sjokkinntak av sjokolade, er både høvdingen og de trege tenåringene blitt duracelliske .....og lett deliriske etter at dropsene tok slutt.

De ukentlige snadderattentatene er blitt halsbrekkende, helseknekkende utspekulerte etter at vi kom til Statene. Seks Snickers til 1 dollar og 19 cent får blodsukkeret til å klatre ut av tabellen for en slikk og ingenting. Ikke rart mange går rundt med en mage som ser ut som en varmhevet gjærdeig.

Denne uka har media her fokusert på sukkerklumpene våre. Snack attack on children`s lunch... Ikke breaking news akkurat, dette er ikke mer nytt enn snøen som falt i fjor. ( jada, jada jeg vet det er en utbrukt vending, men det eneste rette for dere stakkarer der hjemme akkurat nå )

Look to Førland skule! Der er det forbode med brød som er meir utspedd enn kneip. Men ikke for det, vi vet jo hvor buksa strammer hjemme også. Bø Sommarland lever jo opp til navnet sitt, en kan jo bli mørkredd av å se 8 år gamle gutter som ser ut som de er vokst opp på tyske ølfestivaler.

PS Amerikansk lovgivning er i beste fall interessant på enkelte områder. Jentungen savner kinderegg, men tro det eller ei, eggene er forbudt ved lov! Kindereggene blir solgt over hele verden unntatt i frihtenes søte høyborg. The 1938 Federal Food, Drug and Cosmetic Act forbyr ikke spiselige deler i mat!
Snopehyllene er i det hele tatt litt fattigslige her borte. Visst er familiepakningene store nok til et helt slektsstevne, men utvalget er snaut. Melkesjokoladen er en mørkebrun trist liten sak, kjemisk fri for Waltervariasjoner...


1 comment:

  1. Bloggen din er ikke helt uinteressant(en betydelig innrømmelse fra broderen)! Tysvær kommune har et sunnhetsnivå som må virke som en terroristtrussel mot den jevne amerikaner, og ikke minst næringsmiddelindustrien. Tenker overgangen til Sagbakken blir enorm. Skal dere servere kaninfor i konfirmasjonen eller blir det kake med 2000 kcal per stykke?

    ReplyDelete