Saturday, March 27, 2010

Romantic without a man.......
Er du skrudd sammen med følsomme foringer rundt hjerterøttene? Blir du svermerisk i solnedgangen? Da er Hawaii stedet for deg..... Her hadde til og med Tory fått softfilter i skarpsynet sitt!
Tory er fra Canada og var panisk peppermø til langt oppe i tredveårene. Hun var så lei av å mingle med single at hun oppfant rotic-begrepet. Romantic without a man..... Det er noen år siden sist, så nå antar jeg at dama har fått sin del av den firfoldige lykke, fire vegger rundt et bord, fire unger, far til fire, firesifrede regninger og en økene evne til å fire på kravene :-)

Jeg har sett på solnedgangen med argusøyne hver kveld, for å se om jeg kunne se det grønne glimtet. Akkurat i det sola forsvinner i havet, kan det oppstå et optisk fenomen, et grønt blink som varer et sekund eller to. Dessverre har det ikke vært noe green flash, horisonten er litt ullen og tåkete hver eneste kveld. Vulkanen er i en aktiv fase, og lufta er ikke verken helt sunn eller klar.
Men her er det både grønt glimt og romantikk! Kims fra Korea sitter trofast og venter på solnedgangen hver eneste kveld. Miljøvennlige på èn plaststol! Visste du forresten at på de årene vi har hatt plast, er det produsert nok til å pakke hele kloden inn seks ganger med folie, at det er mer plast i havet enn plankton og at vi har plast i blodet? Men dette er ikke tiden for kaldt vann i blodet, her er mer stemning:

En som burde ha fått kaldt vann i blodet imidlertid er en mann ved Hilton, som skulle fri på stranda i solnedgangen. Frieren tente en haug med lys og formet et stort hjerte i sanden. Dama kom som en mott til lyset, sammen med 60 nyutklekkede skilpaddebabyer. Skilpaddene finner vegen til havet med å se på månelyset, nå gikk de seg vill i lyshjertet og alle unntatt en ble spist av krabber. Love kills...


No comments:

Post a Comment