Thursday, February 25, 2010

Vandrende voksvidunder.....

Guttungen har klipt seg,, og det er en alvorlig affære når du er fjorten. Frisøren hjemme sier at ingen bruker mer tid i salongen enn tenåringsgutter, etter at de egentlig er ferdigfriserte. Da drar de opp sine egne remedier fra de fotside lommene sine og begynner forfra igjen......

Fjortisene kan se ut som om de henger opp ned, men ser du etter har de beina på bakken. Går Madame Tussaud i næringen fra ørene og opp. Hvor har de det fra? Fuglane vet!

Her på Hawaii finner du ikke saks og kam på en snipp snare, hvis du bruker gulesider.ha. Du må gjennom en særdeles framtung A-avdeling, forbi Aloha Gas, foran Aloha Market, forbi Aloha Club..... Men her på campus har vi egen frisør, som rykker ut når frisyren ryker.

Frisør som kommer hjem til deg med saks og siste nytt i lomma, det er luksus! Sjètongane te han Geir Kvam har forresten vært med på Hawaii, ved bassenget og på stranda og fått sand i eselørene. I boka redegjør han nøye for sammenhengen mellom saks og sladder på sekstitallet:
"Vask å legg và det vanliga, greie skuring å fort gjort, men sko du ha permanent tok det halve dagen. Då svidde di håre` med etsande væsker, mens det røyk av håve på kunden, å løsemiddelskader va det ingen som hadde hørt om. I eimen fra giftskyer å intense kjemiske lokter oppstod sannhetar verden aldri hadde hørt maken te. Gassrusen fra permanentvæskene åpna adle sluser i hjernen te kvinnfolkå i byen, lenge før LSD va å få kjypt på det åpna markedet i Haraldsgatå."

PS Frisøren her hadde bare saks og en sann historie med seg, for sterk til å legges ut på nettet. Spør meg på tomannshånd når jeg kommer hjem...

No comments:

Post a Comment