Sunday, February 21, 2010

Morgenmennesker og motiver....

Kulissene for den den daglige morgenturen er mer enn annerledes her på Hawaii. Hjemme er det ikke en levende sjel å se på denne tiden, bare gran, gjøk og sisik, frost og stær... Trosten er i syden... Ikke alle trekkfugler drar tilbake til Norge etter en sydentur forresten, turen koster kanskje mer enn den smaker. Norge er surt og kaldt, og vel fremme står det menn med skjegg og allværsjakker bak annenhver trestamme for å ringmerke fugleturistene.

Men her langs strandpromenaden her er det de tobeinte trekkfuglene som dominerer.... bli med og se!


Gatefeierne er oppe før sola. Mange av dem er innvandrere fra Marshall-øyene. Mennsker med minimum wages og en historie.


Syklende security,
Metro.
Mainlanders?


Pacific peace and love.....
Never a bad hair day. Tropiske tær og
tromme, men hva har han egentlig
oppi norgesglasset sitt?

Bølgene går høye i de mange galleriene langs Alii Drive. Ingen av bildene hadde kommet innenfor døra i Kunstnernes Hus. De er for lite samfunnskritiske, for lite innovative, for naturalistiske, for kommersielle, for fine?Alt i Amerika
er stort!
Her en profesjonell panter...

Hvordan kjører surfere
ungene sine på skolen?


Bule på hjul eller bil med pannelugg.... Inneholder 100 pakker kaffe,
et pengeskrin og ei lita dame.
Åpen around the clock...

Pacific love, funker fint
også uten dreadlocks og røkelse.


Denne trivelige typen har jeg sagt god morgen til hver morgen i sju uker nå. En morgen snart setter jeg meg på muren ved siden av ham, han har kanskje en historie til meg...Nei, jeg lengter ikke hjem. Men hurra for Norge og allemannsretten!

No comments:

Post a Comment