Monday, January 18, 2010Det er utallige synlige og hørbare ulemper ved å ha skoleport, men det gjelder vel her som ellers å fokusere på det positive. Og jeg har oppdaget to fordeler, som jeg bruker for alt det er verdt. 
1. Det er fort gjort å bruke tanntråd
2. Jeg kan bevege meg opp og ned på samfunnsstigen på et tiendels sekund, bare ved å åpne og lukke munnen. Dette kan vise seg å være særdeles fordelaktig på disse breddegrader. Vi blir nemlig advart mot å gå alene i mørket. Hawaii som ser ut som Edens hage har nemlig høyest kriminalitet per innbygger. Pene rike damer kan lett bli overfalt av buskmenn, narkomane som bor i krattet langs vegene her. Jeg går trygt, med englevakt, litt bevisst halvsjabby kledd og med løstannen i lomma. Her en kveld kom tre av dem mot meg, da de kom helt bort til meg, smilte jeg bredt til dem. De skjønte umiddelbart at jeg var en av dem og nøyde seg med å si: Hi, how are you sister??
  

4 comments:

  1. "Pirate Queen" of the Pasific rart som alt kler oss smukke :-)synes det er tøft gjort av dere å dra ut på event i voksen alder kos dere og GOD BLESS

    ReplyDelete
  2. det er absolutt et bilde som gir stor inspirasjon

    ReplyDelete
  3. Humrer meg gjennom bloggene dine, koser meg med din gjennkjennbare haugesundsdialektiske humor og er stolt av å kjenne deg !

    ReplyDelete