Monday, January 25, 2010

EVENTYRLIG ANATOMI
                                                        

Men Pamela glimrer med sitt fravær.....

Jeg vet allerede i sjutiden om morgenen at det blir en finfin dag, hvis jeg møter de lokale guttene på skateboard med boogie board under armen, i 60 km/t nedover den tsunamivennlige høyden vi bor på. Det er selvfølgelig ikke nødvendig å sjekke yr.us, de kan jo likevel bare masseprodusere meldinger for Hawaii og publisere dem for ett år om gangen. Hvis det ikke var for vindstyrken da, men det ser jeg jo på gutta boards. For hvis en vil komme fra surfing med alt unntatt frisyren i behold, så sjekker en bare hva de innfødte gjør. - If you don`t see any locals in the water, don`t go in!!


Det er flust av bayer her, minst 2 x watch på hver, men ellers lite som minner om Baywatch. Jeg har ikke sett noe som minner om en kvinnelig lifeguard, og heller ingen som minner om Pamela blant de badende på livets solside. Det hadde vært kjekt å sett et levende mirakel...  Tenk for et eventyr damer, om hvert eneste gram vi spiser mer enn vi forbrenner hadde lagt seg der vi ville. Som på baywatch-babene, der absolutt alt ekstra smyger seg kledelig inn i bikinitoppen. Hos andre med anatomien etter boka legger det seg jo rundt bikinibunnen. Og der er det jo bare Svampe-Bober og tjukke sjøstjerner som ferdes... 

Men det er jo det indre som teller! Som hva vi har fått med oss inni posene vi sleper med oss fra parkeringsplassen, forbi alle kroppene og helt ned til vannkanten, sånn at håndklærne blir våte, ikke bare sandete. Det er ikke lenger krise om mamma har glemt solkrem, guttene sluttet med det forrige uke. - Jamen , dere trenger det for huden! - Hvilken hud, spør 14-åringen. Den hang fast på håndkleet jeg tørket meg med i går!  


 

1 comment:

  1. Hei min venn, så var dagens blogg lest, du får nå sagt det du. Har nå mye på rett plass du Karen, hvis jeg husker riktig, men du har jo vært så lenge borte nå at det kan jo ha endra seg. Det virker som gutten har arvet mora sin fantastisk flotte måten å få ting sagt på ....sjarmerende uten hud, ligner vel på de innfødte nå både du og resten av familien.Se you to morrow ...a big hug from me.

    ReplyDelete