Sunday, January 17, 2010Forskriftsmessig fjortisfart 
Solbriller, shorts og scooter, -det er i praksis alt de håpefulle nå trenger for å kjøre inn i solnedgangen. Guttene googlet seg tidlig frem til at hang-loose mentaliteten på Hawaii også gjelder mopeder.  Det er ikke påbudt verken med lappen eller hjelm, mens solbriller derimot er et tropisk trafikalt must! Så nå har Ruben og Mikael kjøpt seg billige elektriske scootere på Amazon. Etter et par dager ankom moppene i deler, og etter en del svette og sutring stod de elektriske skabberakkene i sin spinkle glans inne  i stua. Der står de for øvrig alltid og fungerer som tørkestativ, når guttene ikke er ute og råkjører. Mikael som er snaue førti kilo presser el-moppa si oppi 40 i medvind og nedoverbakke, mens Ruben må kjøre i sikksakk og ta sats for å komme opp igjen i 15. 
I ettermiddag ble de stoppet av politiet, uten solbriller! Lovens lange arm hadde heldigvis fingre som var lette å se igjennom med, så han lente seg tilbake og lot de passere. 
  

1 comment:

  1. ÅÅå ein sånn sykkel ville eg hatt og, finnes de hjemme mon tro..kansje vekta mi er så stor at jeg bare kunne brukt den som klestativ :-). Det må jo være fantastisk for guttene og komme seg rundt med. Godt at de ikke går så fort vil nå eg si,spesiellt uten hjelm. ...
    Ha det så bra. Koselig med blogg. Klem

    ReplyDelete