Thursday, January 28, 2010

 Tabloid torsdag i tropene

Oooops, mannen var visst ikke laget av plast likevel,, stakkaren er helt igjennom av kjøtt og blod, som alle oss andre. Det er delivery time for Obama, innenriks, utenriks og lokalt, ....svært lokalt! 

Domestic affairs på flere plan denne uka, en haltende helsereform, millioner av nye jobber.... og trøbbel i damedepartementet med finans- og fornyingsministeren. 
Vi er jo alle nokså like vet dere... så Michelle sitter vel på de samme taburettene som de fleste andre kvinner kjemper seg 
til i løpet av de første årene i ekteskapet. 
Vi lar gladelig flørten fare, bare vi får fingrene på finanser, ferier, fornying i heimen....

Siden jeg i likhet med dere lider av Se og Hør-syken, gav jeg ikke innsiden av the Globe så mye som et gløtt. Så det kan være både nattklubbvertinner og golfkøller med i bildet her for alt det jeg vet....Men uansett, det er èn ting vi kan vente oss av Obama. Han kan kan snakke seg ut av stormen! Trøbbel og talegaver øker proporsjonalt, det kommer kanskje med embetet? 

Mediene her forventet derfor å bli trollbundet i går, da han hadde sin første state-of-the-union tale. Ratings down below 50%, sa Economist i går, og det skulle borge for kraftig kost fra podiet. Men talen ble lang, forsiktig, og Obama endte opp med å love litt på alle fronter. Lurer på om han skrev talen hjemme denne gangen? Høres ut som en-dagen-derpå-tale fra kjøkkenstolen :-)  


No comments:

Post a Comment