Friday, January 8, 2010

På veg til paradis og Pacific,, med en fortann mindre etter et mye omtalt uhell,, møtte jeg en mørk engel! Jeg gikk på Fifth Avenue i downtown Seattle og hang litt med hodet, etter at tannlegen hadde sagt at han ikke kunne hjelpe meg ennå, med munnen godt lukket, da en skopusser ropte: - shoeshine? SHOESHINE madam? -Yes, why not, mumlet madammen. Da han smilte til meg, så jeg at han manglet nøyaktig samme fortann som meg, og vi gliste bredt og  tannløst til hverandre, mens alle de vellykkede businesskledde gled forbi. 
- I lost my tooth way back in 1968, when I was in the navy. In a fight :-) But they replaced it, yes they did! The best equipment, didn`t pay anything, no I didn`t! And it lasted until 2002! So don`t you worry! You`ll be fine! 
Jeg betalte dobbelt! Ti dollar, og han kvitterte med et høylytt : I love you Karen!


4 comments:

 1. Fantastisk hisorie Karen!Det er jo som skupusseren sier - det kommer til å gå helt fint!! Lykke til på den store reisen din, jeg høstet bare det gode ut av min:-) Stor klem, Elisabeth

  ReplyDelete
 2. For en nydelig historie, på tross av det triste med tennene. Men, det kommer til å gå bra! Kos deg videre, Karen, og riktig god tur! Jeg skal følge med i bloggen din! Mvh Anne-Kjersti (Skeisvang -82) :-)

  ReplyDelete
 3. Hei karen , jeg lo godt av den historien, det handler om å plukke opp litt humor rundt seg, og han var jo ein strålande kar... Vet ikke om jeg var like begeistra for han som kikka på deg fra bjelken hmm. Håpe du kose deg masse og eg glede meg til å følge deg på bloggen din. Ha det så bra og hils resten av gjengen. Klem Inger

  ReplyDelete
 4. Hei Karen.

  Morsomt skrevet og kult bilde. Skal bli kjekt å følge deg på turen. Håper dere får kost dere.

  ReplyDelete