Saturday, July 31, 2010

Vart tog dom vägen?

Begrepet fastboende når nye høyder på campingen

Etter halvannet døgn i Sverige er det bare en ting som mangler. Svenskene! Det er buller og billig bacon nok til alle, men broderfolket er ute til lunsj alle som en, inte en enda gubbe er å se. De er kanskje på grensen og allsynger??

En må nærmere Göteborg før man må betale med svenska pengar och kan träna sig i konsten att konversera. Bohuslän kryr ellers av harryer og doriser, nøttebrune nordmenn med beksømhud etter årevis uten faktor i sørsvensk sol..... som bunkrer i Strömstad, steker billige karbissar på ettermiddagen og sykler de femten meterne til campingkiosken på kvelden.

Norges største handlesenter ligger som kjent i Sverige. E6 går faktisk rett gjennom Mammons høyborg, på Nordbys må en tviholde på bestemor, barn og brusbokser skal alle komme levende fra det. 85.000 kvadratmeter med kjöttbullar, limpa, Löfbergs Lila, godis, tobakk og Björn Borg-boksere. Kjøtthungrige nordmenn kjører handlevogner med haug på med dødsforakt gjennom folkemassene. De heldigste kommer ut med stekte revben i korga og sine egne intakt under vesten. Så kan festen begynne! Det er deilig å være dorsk i Sverige!

No comments:

Post a Comment