Sunday, July 25, 2010

Bikkja brusebader!Opp som en bjørn, ned som en skinnfell

Nå har jeg endelig forstått den hele og fulle betydning av danskenes dusjeord, brusebad. Etter behørig bestøving langs det norske vegnettet, var det tid for hundehygiene. Fjortisen gikk til verket som en mann, bevæpnet til tennene med håndklær og pågangsmot. Etter en halv times høytrykkspyling, så begge ut som de hadde gjennomgått dusj, dekkvask, børsteløs nedvask, utvask og rundvask.

Bikkja er en gåte, i boka stod det da vitterlig at papilloner liker å bade. Den lille egenrådige søtnosen har øyensynlig ikke lest akkurat det avsnittet, for pingla tar med seg poter og pels og stikker hvis ikke vannet begrenser seg til drikkeskåla. Ellers er hun to nummer for stor for pelsen, tre kilo kropp med en sjel på størrelse med Tyson... Hmmm, kanskje det passer akkurat forresten....?

Hun går i strupen på rott, rape og rottweilere med et henrykt: Overgi dere eller dø!! Men i våt tilstand kommer tingenes sørgelige tilstand for dagen, slåsskjempen blir redusert til en stykk snute, fire kyllinglår og fem-seks ribbein! Blunderdog..... :-)

No comments:

Post a Comment