Friday, July 2, 2010

KUHU
Glam og gevinst

Verdens øyne er rettet mot Sagbakken, etter at det denne uka ble kjent at en en filmskaper med adresse LA, samt en karavane av kakikledde kameramenn fra Animal Planet, har vært på befaring på beitene i bygda. I følge det den lokale mediaaktøren kjenner til, skal det foreligge planer om en storstilt filmatisering av NRK`s barnetv-serie UHU. De lokale bøndene, som mener det spøkte for hele næringen etter det magre bondeoppgjøret i vår, er utelukkende positive til planene. - Sant å si fryktet vi en alternativ bruk av kubein i nær fremtid, sier storbonden, som nå håper på glamour og gevinst i bingen. De mer tabloide tyrene i kucrewet snøfter opphisset og ser ut til å mene at den begavede bølingen er bankers i Beverly Hills.
- Glem stjernegriser, vi har alt som trengs for å lykkes. Når alt kommer til alt er det ikke mer enn en skarve liten l som skiller oss fra Hollywood, oppvokst som vi er mellom bedehus og buskas i indre Tysvær.

Den antatte hovedrolleinnehaveren ville i kveld ikke uttale seg til pressen. Dramadagros er plaget med melkespreng og har bedt om juridisk bistand.No comments:

Post a Comment