Friday, July 23, 2010

I påvente av den digitale fordøyelsen

Latskapens akse

Den primitive firerbanden har tatt inn på hotell, for en kjærkommen avveksling fra varm melk og smelta smør uten fisk. Og ikke hvilket som helst hotell, - vi er på stedet med Norges beste frokost, vurdert av ein globetrottar frå indre Tysvær. Men det å ta med tenåringer på buffèt kan fort bli spilt melk og bacon, pølser og penger.

Sekstenåringen nærer for tiden en mistro til det meste av inntak som ikke kan tas inn via USB-porten. I spisesalen stakk han derfor tidlig ut kursen, ankret opp ved cornflaksen og returnerte med ei halv skål og ett lite glass juice. Fjortisen derimot tar alltid for seg med begge hender ved livets store smörgåsbord og smaker alt, alltid. - Skjer da?? Har di ikkje serviettar her, spør sweet sixteen småsurt. - Ka ska du med det da, svarer fjortisen og glir ned på golvet på grunn av forskyvninger i den indre lasten. - Ka e`det du har kler te??!

PS Hvorfor det er Norges beste frokost? Ikke spør meg om hva som står på bordet, husker bare isdisken til fri benyttelse. Like gøy som godt :-)

No comments:

Post a Comment