Friday, March 2, 2012

Barfotbloggen....


Sik ser TV H`ere ut bak kamera.....

I fjor hadde vi en bartender i redaksjonen. Han sjarmerte og sjonglerte både med flasker og folk. Nå kommer motreaksjonen, barfotrevolusjonen.

Og vi tar det helt ut, fivefingers og barefootshoes er ikke noe for oss, nei her kjører vi ekte vare, usminket og inn til beinet. Og hvorfor ikke? Kanskje kongen skulle slutte å dele ut medaljer til dem som ikke våger å skifte jobb, og heller dekorere dem som tør å skille seg ut? Dessuten, de fleste legger ikke merke til det, det er kun i heiser med speil folk blir overdrevent opptatt av å studere egne og andres føtter.

Apropos det å bli sett. Kjendiser kan streve hardt og lenge for å bli sett, men når de først har oppnådd det, kjøper de seg mørke solbriller for ikke å bli gjenkjent. Forstå det den som kan.

Men noen ganger blir det å gå barfot veldig synlig. Som i går formiddag, da JV og jeg skulle inn til en familie i østre bydel for å filme. – Karen, ka e`mest uhøfligt, å gå inn i stuå me skonå på eller å gå barbeint??? – Har du ikkje sokkar på deg? -Nai! Eg glømte det…. Etter intens hvisking i gangen ble det sko. Å trampe inn som en overdimensjonert hobbit skaper ikke de rette vibbene på videoen.

Men i redaksjonen kan jo barfotrevolusjonen bare gå sin gang, i alle fall til lønnsoppgjøret er vel i havn. I solidaritet med all verdens Jon Fredrik Baksaaser og Helge Lunder som med sine årlige 19, 3 og 11 millioner nok er avhengige av at de fleste andre holder seg godt nedpå gølvet :))

En barfoting som har sett lyset....

No comments:

Post a Comment