Sunday, February 26, 2012

Happy Monday!

JV har ligget i hardtrening med papegøyen sin. Den skal ta seg av snakkingen de få gangene han selv må ta pause for å puste :))

Alle visste det var umulig, men så kom det en som ikke visste det, og han gjorde jobben. Og slik ble TV Haugaland til.

TV H`ere er en egen rase. I følge en professor i medisin er skoleflinke folk uten humor en katastrofe for arbeidslivet. I så måte er TV H er suksesshistorie. Vi ler ofte og mye, og det er slett ikke hver dag vi virker like skoleflinke heller. Men, men, det er alltid en som kan skrive, en som kan regne, og vi andre trives godt blant de intellektuelle. Og er vi heldige, får vi gjester som dobbeltsjekker at vi har stavet navnet deres rett. Som Stephen Ackles som sier : God dag, jeg heter Stephen, med ph som i rapphøns :))

Uka som kommer blir sikkert som alle andre uker, - rimelig hektiske og rimelig høylytte. Vi trivs best i öppna landskap, der en eller annen til enhver tid snakker. Fra redaksjonsmøtet mandag morgen klokka 10 til vinlotteriet fredag ettermiddag klokka 1445. De få som tar seg tid til å se på klokka gjør det med et lønnlig håp om at noen har tatt ansvar og stoppet verden for en stakket stund.

Men medielivet er nå en gang slik. Det eneste stedet resultatet kommer før strevet er i ordbøkene. Og hvis vi ikke kommer helt i mål, så er vi i godt selskap. After all, the only person who got all his work done by Friday was Robinson Crusoe. Happy Monday!!

No comments:

Post a Comment