Saturday, September 25, 2010

Fjesinger og hentebryn

Ennå elastisk i sinn og skinn

Den anbefalte aldersgrensen på 13 år for egen Facebookprofil er meg en gåte. Hvem er da farmene, fiskene, bamsene, duene, rosene, hjertene og de sosiale intervjuene beregnet for?

Avleggerne har nettopp lagt bak seg en periode med social interviews, du vet, intelligente, oppbyggelige spørsmål av typen : Er ... en bassengløve? Synes du .... har en fin kropp? En ting er å leve med en 40 + kropp, som i seg selv er et av universets store gåter. Jeg mener, hvordan er det mulig å bli sementert, stiv og støl i skrog og skuldre, når det ser ut som vi bruker one piece i dusjen? Og så skal man attpåtil få stikkende stilkarakterer av små nådeløse fjesinger?

- Skjer med gamle folk da, undres odelsgutten. - Nå når det endelig e`slutt med hentesveis, vise det jo at adle har hentebryn! Mors pedagogiske pludder om at det er det indre som teller faller til jorden som ransler i gangen. Men etter noen sekunders latens slår fjortisen til. - Eg forstår ikkje nåke av det inni. Jenter for eksempel, ka e`det med hjernen derras? Eg fatte ikkje koffor den styre di te å gå to og to på do.

No comments:

Post a Comment