Tuesday, June 27, 2017


Maen e' skeptiske te sekk
Den dårlige nyheten er at tiden flyr. Den gode er at det er du som sitter bak spakene. 

Men maen har det siste året foretrukket å sitte til rors. Bytte tog med båt rett og slett. Men i går gikk det opp for ham at han ikke kommer til å få flere hjerneceller og hårstrå enn han har akkurat nå, så da var det bare å rydde i ryggvirvlene, spile ut portemonéen og gi seg Europa i vold. 

– Eg vurderte et kurs i løfteteknikk hos Westcon, men nå har eg fått utvikla ein egen strategi i forhåll te å få den sekken opp på ryggjen, sier maen, som aldri har blitt helt fortrolig med at ryggsekker blir levert uten støttehjul. 

– Eg e´skeptiske te heila konseptet. Tenk deg om, det e´møje lettare å sleppa katten ut or sekken enn å få ‘an inn igjen. 

Det har han jammen rett i. Så er da også maen sin suksess bygd over samme enkle lest som Reitans. Ispedd en liten porsjon Einstein. – Du har egentlig ikke forstått noe skikkelig før du kan forklare det til bestemora di, sa fysikeren. 

Første dag på skinner forløp for øvrig uten spor av vitenskap. Etter 24 timer på reise uten dusj og børste rykker man raskt nedover i behovspyramiden og legger lista i høyde med kaffekoppen. Men bestemødre fikk vi en praktfull porsjon av. Tre stykker som alle visste hvor skapet skulle stå. 

– Fight like a girl, sa den eldste te maen som gikk med t-skjorta for !Konferansen i Haugesund hengende ut av fotobagen. 

To minutter senere hadde han fisket opp to topper til, så bestemødrene fra Yorkshire kunne posere i dem foran Karl Johan på hesten. 

– Show your fist! 

– No, I’m busy showing my tits, svarte den munnrappe rosinen. 

– Di e’ prektige, sa maen og vurderte å be om en klem. 

En antirynkeklem selvfølgelig. Ting som kommer i tuber er han skeptisk til. Bortsett fra tannkrem da. Men det er en annen historie. Nå skal vi busse ut av hovedstaden med bøkketlista til maen som kompass. 


Verden slik Tor ser den i dag: 
No comments:

Post a Comment