Monday, December 27, 2010

Det lille ekstra....

Det finnes tre typer kvinner, - de vakre, de intelligente og de fleste. Og for oss fleste er det bare en ting å gjøre... spille på det lille ekstra!

Jeg har ettårs jubileum som tannløs i dag og feirer med å sette den lille ekstra porselenstanna i et knallhardt gressgrønt eple. Men kronen på verket, buffen jeg fikk av mormor til jul og trodde jeg så skjødesløst sporty ut med, ble tatt av igjen etter at juryen hadde sagt sitt. Riktignok ser den ut som en lilla dotapet fra syttitallet, men likevel... - Skjer da???? Du ser ti år eldre ut med den på håve, fastslo den seksten år gamle juryformannen med stor tenåringstyngde.

Og gammel, nei det vil vel vi fleste ikke være? Når middagsluren blir Happy Hour? Nix, snart er 2011 over oss, med alt det innebærer av remedier og tips for skjønnhet og trening. Vi lar oss villig rive med de første fire ukene, melkesyre kan faktisk være morsomt. - Ta på løstsittende og behagelige klær, sier de til novisene som dukker opp treningssentrene neste uke. Vel, hadde de hatt løstsittende klær, hadde de kanske ikke trengt å være der, men det er en annen
historie :)

No comments:

Post a Comment