Friday, November 19, 2010

Moden og melkemyk?

Det er et poeng å være jevnaldrende med seg selv. Det vil blant annet si unngå å dekke babyhuden på de middelaldrende beina med tettsittende trikot fra overskuddslageret til Kåre Osnes og co. Men 2010 har ellers vært et godt år for tilårskomne tightskledde tutter med fenderne innabords. Tunikaen har vært en gudegave, hvis en overser det faktum at halvparten av oss så ut til å bli i lykkelige omstendigheter over natta.

- Mammer e allti mjukare i kantane enn papper, sier jentungen og får det til å høres ut som en attraktiv attributt. Men gode råd er dyre når huden på leggene ser ut som den er røvet fra Keopspyramiden. Les: kan være dyre, for her en dagen tok nemlig jentungen og jeg en Kleopatra til den nette pris av 0, 56 euro. Vi badet i helmelk... og fremstår nå som oversized babies, mest på grunn av den svake eimen av sur melk, men dog. Kanskje huden blir mykere på sikt? I mellomtiden er det bare en ting å gjøre, nyte tiden i sitt gode skinn og håpe at furet, værbitt-begrepet forblir nasjonalromantisk og ikke en sørgelig sannhet.

Men, men, vi er jo ellers litt sære i forhold til alder. Ta barnevakter for eksempel. Da skal tenåringer oppføre seg som voksne, så de voksne kan gå ut og oppføre seg som tenåringer......

No comments:

Post a Comment